Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Op zoek naar huisstijldrukwerk?

Visitekaartjes, briefpapier, vervolgvellen, facturen, enveloppen, doordruksets (formulieren), omslag- en presentatiemappen, noem maar op. We kunnen ook uw kopieerwerk verrichten en het voor u vergaren, bundelen en binden.


druk en print huisstijldrukwerk
Uw huisstijldrukwerk
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Doordruksets
  • Omslag- en presentatiemappen
  • Kopieerwerk

Visite kaartjes

U hebt maar één kans voor een eerste indruk. Daar horen perfecte visitekaartjes bij! Wilt u ze geprint of gedrukt hebben? In een kleine oplage of een paar duizend? Groot formaat? Klein? In één kleur uitgevoerd? Twee kleuren? Full colour? Plano of gevouwen? Gerild? Speciale vormen uit gestanst? Zeg het maar.

Briefpapier

En uiteraard alles wat daarbij hoort: vervolgvellen, facturen… We drukken het graag voor u. En goed. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het altijd geschikt is voor gebruik in uw eigen printer. Ook hier geldt: elke door u gewenste oplage, vormgeving en uitvoering is mogelijk.

Enveloppen

Alle bestaande formaten, met of zonder venster, gegomd of met zelfklevende sluiting (dryseal, strip- of tapelock)… Wij kunnen ze uiterst scherp voor u inkopen en bedrukken zoals u dat wilt. Uiteraard binnen de geldende regels, maar daar weten we alles van, dus ook daarover kunnen we u goed adviseren.

Doordruk sets

Formulierensets met achterliggende kopieën die zonder carbon doordrukken als u erop schrijft. Natuurlijk kunnen we losse setjes leveren, maar onze specialiteit is de uitvoering met meerdere sets, gelijmd in blokken met een mooie omslag eromheen. Alle denkbare varianten zijn mogelijk. Wilt u het bovenste blad geperforeerd hebben en de andere vellen niet? Twee, drie of vier doorslagen? Vellen in verschillende kleuren? Genummerd? Boorgaten erin voor in ordners? Het kan allemaal.

Omslag- en presentatie mappen

Prachtige mappen – uiteraard met bedrukking – voor de perfecte presentatie van bijvoorbeeld uw zakelijke voorstellen of offertes. Verschillende materialen en uitvoeringen zijn mogelijk, ook in kleine op lagen. Denkt u aan een luxe uitvoering met stans- en rilwerk en naar binnen vouwbare delen? We maken ze natuurlijk graag voor u, maar er zijn ook goedkopere oplossingen. Wij denken met u mee, in úw belang.

Kopieerwerk

Alle soorten kantoorkopieerwerk: rapporten, voorstellen, vergaderdossiers en dergelijke… Wij printen het voor u in elke gewenste oplage, vergaren, bundelen en werken het af op de manier die u wilt: omslag eromheen, gehecht, gelijmd of gebonden met GBC of wat chiquer, met Wire-O. Heeft u specifieke wensen die wij niet zelf kunnen verwezenlijken? Geen probleem. We weten de weg en kunnen elke vorm van afwerking tegen een voordelig tarief inkopen.

Contact met Afeer druk & print

Het is een méér dan verstandige keuze om uw drukwerk aan ons toe te vertrouwen. Wij leveren de hoge kwaliteit die u mag verwachten, tegen een uiterst scherp tarief. Wilt u graag meer informatie over Afeer druk & print?

Click to listen highlighted text!