Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Privédrukwerk

Uw familiedrukwerk (kaartjes voor geboorte, huwelijk, uitnodigingen e.d.), uw favoriete foto, illustratie of (kinder)tekening vergroot en op canvas gedrukt, uw afstudeerscriptie of verslag vermenigvuldigd, vergaard, gebundeld en gebonden… dat doet Afeer druk & print ook voor u!


Uw privédrukwerk
  • Familiedrukwerk
  • Verslag of afstudeerscriptie
  • Foto (of andere afbeelding) op canvas

Familie drukwerk

Wij leveren kaartjes in alle mogelijke kleuren, vormen en formaten voor alle denkbare gelegenheden: geboorte, huwelijk, jubilea, uitnodigingen voor een feest. Helemaal naar uw wens en idee vormgegeven en gedrukt. Uiteraard met bijpassende enveloppen. Hebt u nog geen idee? Geen probleem, wij hebben een ruim assortiment voorbeeldboeken ter inspiratie.

Verslag of afstudeer scriptie

Verslagen en scripties printen we voor u in welke gewenste oplage dan ook. We vergaren, bundelen en binden het en werken alles keurig af naar wens: omslag eromheen, gehecht, gelijmd of gebonden met plastic of metalen bindringen. Zeg het maar!

Foto op canvas

Uw favoriete foto op canvas. Of toch liever een mooie illustratie? Of die prachtige tekeningen van de kinderen, een tekst (bijvoorbeeld een spreuk), of – leuk als kraamcadeau! – een geboortekaartje. We printen het op canvas en spannen dat om een stevige, houten lijst. Maximaal formaat: 80 x 120 cm.

Contact met Afeer druk & print

Het is een méér dan verstandige keuze om uw drukwerk aan ons toe te vertrouwen. Wij leveren de hoge kwaliteit die u mag verwachten, tegen een uiterst scherp tarief. Wilt u graag meer informatie over Afeer druk & print?

Click to listen highlighted text!