Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Promotiemateriaal

Roll-up banners, posters (ook op groot formaat), driehoeks- of sandwichborden, notitieblokken, prints op canvas… Klussen die met de hand moeten worden gedaan omdat er geen machines voor zijn… We halen er zeker onze neus niet voor op.


Druk en print promotiemateriaal
Uw promotiemateriaal
  • Roll-up banners
  • Posters
  • Driehoeks- of sandwichborden
  • Notitieblokken
  • Prints op canvas
  • Speciaal handwerk

Roll-up banners

Zet neer, rol uit en val op! Een roll-up banner is het perfecte, mobiele presentatiemiddel voor beurzen, congressen en winkels. Klaar? Binnen een minuut rolt u het doek op in de cassette, klapt u de standaard in en in de handige draagtas neemt u de banner gemakkelijk overal mee naartoe. Wij leveren ze, helemaal volgens uw wensen kant en klaar bedrukt op duurzaam vinyl. Verschillende modellen, formaten en uitvoeringen zijn mogelijk.

Posters

Hoe groot wilt u ze hebben? Op A3-, A2-, A1- of A0-formaat? Een meter breed en op kamerhoogte?  Nóg hoger? Hebt u speciale wensen met betrekking tot het gramsgewicht of de papiersoort? Zijdeglans? Hoogglans? Wij maken ze voor u. In elke gewenste uitvoering, eventueel in een kliklijst, met verzwaring aan de onderkant, of verwerkt in een stoepbord.

Driehoeks borden

Plannen voor een driehoeks- of sandwichbordencampagne? Vergeet dan niet om hiervoor bij de gemeente een vergunning aan te vragen. Die hebt u namelijk wel nodig. Wij helpen u uiteraard graag met het drukken van de A0-posters voor op de borden, op blueback papier (niet doorschijnend).

Notitie blokken

Handig om te gebruiken en leuk om weg te geven. Schrijfblokken, memoblokken, etc., in alle vormen en maten, op alle mogelijke manieren bedrukt, gelijmd, met of zonder onderboard, met of zonder omslag… Wij maken en bedrukken ze geheel naar uw wensen.

Prints op canvas

We kunnen er één voor u maken, of meerdere. Net wat u nodig hebt. Met een foto erop, een illustratie of andere afbeelding, een logo, maar ook tekstbedrukking behoort tot de mogelijkheden. Helemaal naar uw wensen. We printen het op canvas en spannen dat om een stevige, houten lijst. Maximale formaten: 80 x 120 cm, of niet opgespannen een meter breed en net zo lang of hoog als u het hebben wil.

Speciaal handwerk

Soms moet je bepaalde handelingen gewoon met de hand doen, simpelweg omdat er geen machines voor zijn. Bijvoorbeeld leeslintjes in boeken of aan losse boekenleggers lijmen… Of CD-houdertjes bevestigen in de omslagen van (luister)boeken… Antwoordkaarten met verwijderbare lijm op stand op een bepaalde pagina in een tijdschrift plakken… Actiestickers op (verpakkingen van) producten… Adresstickers uitdraaien en op mailingen bevestigen… Wij draaien er onze hand niet voor om.

Contact met Afeer druk & print

Het is een méér dan verstandige keuze om uw drukwerk aan ons toe te vertrouwen. Wij leveren de hoge kwaliteit die u mag verwachten, tegen een uiterst scherp tarief. Wilt u graag meer informatie over Afeer druk & print?

Click to listen highlighted text!