Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Reclamedrukwerk op maat

Flyers, folders, brochures, affiches, raambiljetten, u kunt het niet bedenken of we kunnen het drukken. Maar ook uw mailing kunnen we van A tot Z voor u verzorgen (het drukken natuurlijk, maar ook het samenstellen, couverteren, adresseren, verpakken, bundelen, aftellen en verspreiden).


Druk & print reclamedrukwerk
Uw reclamedrukwerk
  • Flyers
  • Folder en brochures
  • Mailings van A tot Z

Flyers

Of – ook wel genoemd – leaflets, pamfletten, strooibiljetten, hand-outs… Ze kennen vele namen. Het doel is snelle, directe, vaak eenmalige communicatie met het publiek. Meestal A5- of A4-formaat, plano of gevouwen, één- of meerzijdig bedrukt, zwart-wit, met één steunkleur of twee, full colour. Gecombineerd met antwoordkaart? Wij maken ze voor u. Goed en goedkoop.

Folders en brochures

Ook hier geldt: formaat, oplage, vorm en uitvoering op maat gesneden volgens uw wensen. Hebt u een twee, drie of vier slagen gevouwen folder nodig? Een harmonicafolder? Een gehechte brochure met meerdere pagina’s? In de vorm van een magazine? Zeg het maar. Het komt in de bus!

Mailings

We kunnen u ook helpen bij het realiseren van uw mailingen. Ook als u de inhoud zelf aanlevert, regelen we graag het samenstellen, couverteren (of handmatig verpakken wat niet door de couverteermachine kan), adresseren, bundelen, aftellen en verspreiden voor u. En ook voor huis-aan-huis verspreiding van de brief of andersoortig drukwerk in een bepaalde wijk of stadsdeel draaien we onze hand niet om.

Contact met Afeer druk & print

Het is een méér dan verstandige keuze om al uw drukwerk aan ons toe te vertrouwen. Wij leveren de hoge kwaliteit die u mag verwachten, tegen een uiterst scherp tarief. Wilt u graag meer informatie over Afeer druk & print?

Click to listen highlighted text!